-47% OP ALLE PRODUCTEN !
De korting wordt automatisch berekend op de standaard productprijs*.

We hebben goed nieuws voor jou, de hoofdpromotie is combineerbaar met andere kortingen! Aarzel niet en krijg een extra korting van 5% voor inschrijving op onze nieuwsbrief!

*Korting is niet van toepassing op lijmen, accessoires en cadeaubonnen.

De stijl Line art - poster als een manier voor stijlvolle wanddecoratie

De minimalistische stijl is een vaste waarde geworden in de wereld van de binnenhuisarchitectuur, dus wat de huidige mode ook is, een minimalistisch interieur ziet er altijd geweldig uit. De situatie is vergelijkbaar met minimalistische decoraties. Enkele lijntekeningen hebben de laatste tijd aan populariteit gewonnen, maar wij zijn ervan overtuigd dat ze, als ze eenmaal ingang hebben gevonden in het interieurontwerp, niet meer weg te denken zijn.

Het is een voorbeeld van een decoratie die bewijst dat er niet veel nodig is om een ruimte volledig te veranderen. Groot formaat poster one line zal het dominerende element van de kamer worden en er een artistiek karakter aan geven. Zie hoeveel voordelen deze decoratie heeft en ontdek welk ontwerp bij je huis past!

Poster bergen
Bergen gepresenteerd op een unieke manier zal een nieuwe kwaliteit te brengen aan de kamer waardoor het een moderne uitstraling - redro.nl

Poster one line dus een decoratie die de wereld van de binnenhuisarchitectuur heeft veroverd

Wat zijn ontwerpen met line art? Posters met dergelijke voorstellingen vertonen composities die meestal zijn gemaakt met slechts één zachte lijn die knap is getrokken om een geheel te vormen. Het is te vergelijken met een handgetekende tekening die zo is gemaakt dat, zonder het potlood van het papier te nemen, de hele voorstelling ontstaat.

Wat zijn de voordelen van de poster one line ? Het is de moeite waard uit te gaan van het feit dat het een decoratie is die in veel verschillende opstellingen past, hij kan in elke kamer worden opgehangen (van de woonkamer via de keuken tot de kinderkamer), en dankzij zijn minimalistische karakter zal hij zelfs geschikt zijn in een zeer kleine kamer, omdat hij het interieur niet zal overweldigen. Anderzijds zal een drieluik of veelluik bestaande uit 3 of 4 line art posters prachtig staan in een grote ruimte.

Bovendien zijn dergelijke patronen een geweldige manier om een artistiek tintje aan de ruimte te geven, wat de styling een heldere uitstraling zal geven. Eén opvallend element is al genoeg om de schikking een nieuwe look te geven, en tekeningen met één enkele lijn springen meteen in het oog.

Kijk, welke interieurs passen bij one line tekeningen

In welke interieurs zal zo'n tekening goed staan? Een enkele lijn, die de hele show creëert, is zeker een beproefde manier om een moderne styling te versieren, maar niet alleen in een minimalistische uitgave.

 Poster flamingo
Flamingo in de minimalistische uitgave zal een aanvulling zijn bij een ruimte in boho stijl - redro.nl (zie product: https://redro.nl/poster-flamingo-lijntekeningen,124700314)

De compositie, sober van uitdrukking, zal ook goed passen in een industriële inrichting, opgehangen aan een betonnen of bakstenen muur, evenals in een Scandinavische esthetiek. Dergelijke line art posters passen ook in de momenteel zo modieuze boho en eco interieurs. Interessant is dat posters lijnen er ook goed uitzien in een retrostijl als ze worden ingelijst in een houten lijst en op een vintage ladekast worden geplaatst. Zelfs liefhebbers van elegante interieurs in de geest van glamour kunnen grijpen naar zo'n decoratie, die in een gouden of zilveren frame een spectaculaire bekroning van de schikking zal worden.

Hier is onze selectie van de meest interessante posters line art - vind iets voor jou!

Poster line art zijn een breed scala van verschillende voorstellingen. Op deze manier kun je landschappen, elementen uit de natuur, steden en portretten laten zien. Daarom is het gemakkelijk om een samenstelling te vinden die bij je huis past. Hier zijn 8 motieven die in het bijzonder je aandacht verdienen.

  • Dieren

In tegenstelling tot wat het lijkt, zijn dierenafbeeldingen niet alleen een voorstel voor kinderkamers. Hoewel afbeeldingen van huisdieren - katten of honden - er zeker goed zullen uitzien, kunnen exotische soorten ook in de woon- of slaapkamer worden gebruikt. Een flamingo die op één poot staat, is een geweldig idee voor een kamer die in boho-stijl is ingericht. Waar moet zo'n poster? Eén lijn, waardoor een zeer subtiele compositie ontstaat, maakt het mogelijk een dergelijk ontwerp op een plank tussen boeketten droogbloemen te plaatsen.

  • Portretten

Portretten zijn een zeer populair motief in de kunst, en daarom moesten dergelijke afbeeldingen wel in onze set voorkomen. Eén lijn is genoeg om een duidelijk omlijnd gezicht te krijgen. Minimalistisch gepresenteerde ogen, mond en neus passen als een handschoen in een elegante woonkamer. Een interessant voorstel is een artistiek in expressie vrouwelijk portret, waarbij een deel van het gezicht bedekt is met een bloemencompositie. Dit patroon kan zowel in een Scandinavische inrichting als in een romantisch interieur met pastelkleuren worden gebruikt. Een witte lijst past bij dit ontwerp, omdat het niet afleidt van de originele voorstelling.

Poster vrouw met bloemen
Subtiele weergave van vrouwelijkheid op een poster is een voorstel voor liefhebbers van romantische interieurs - redro.nl

  • Steden

Liefhebbers van het stadsleven zullen zeker houden van het minimalistische uitzicht op de beroemde metropool. In het geval van een dergelijk ontwerp is het de moeite waard te wedden op een poster van groot formaat met een horizontale oriëntatie, zodat het panorama de belangrijkste dominante factor in de kamer wordt. Deze decoratie zal prachtig staan boven een bank in de woonkamer, het hoofdeinde van een bed in een slaapkamer of boven een bureau in de kamer van een tiener. Je kunt elke grote stad kiezen die in je opkomt. Het zou New York of San Francisco, Londen, Tokio of Parijs kunnen zijn. Kies een stad die je bijzonder leuk vindt of die je wilt zien.

Poster San Francisco
San Francisco als een enkele lijn? Absoluut. Het stadsgezicht zal er geweldig uitzien, bijvoorbeeld boven de bank in de woonkamer - redro.nl

  • Landschappen

Weidse landschappen komen ook op groot formaat goed tot hun recht. In plaats van een stadspanorama kun je kiezen voor bergtoppen, de zeekust, een akkerweide of een naaldbos. Met dergelijke patronen kun je een vleugje natuur introduceren, maar op zo'n manier dat de decoratie past in een moderne, minimalistische inrichting. Het voordeel van een dergelijk landschap is dat het, hoewel het onmiddellijk in het oog springt, het interieur niet overweldigt, zelfs wanneer de poster echt groot is. De minimalistische vorm zorgt ervoor dat het decor een harmonieuze uitstraling behoudt.

  • Planten

Op bloemen geïnspireerde patronen zijn een voorbeeld van decoratie met een tijdloos karakter. Het is een geweldige manier om een vleugje natuur in je inrichting te brengen, zelfs als je in de stad woont. Het voordeel van dergelijke minimalistische composities is dat zij passen in hedendaagse opstellingen, waarvoor realistische voorstellingen uit de natuur geen goede oplossing zouden zijn. Wat kan zo'n poster laten zien? Een lijn die een tropisch blad vormt, is een mooi voorbeeld van een eenvoudig maar doeltreffend patroon. Twee naast elkaar geplaatste illustraties zijn een recept voor een opvallend tweeluik.

Poster bladeren
Bladeren zijn de perfecte manier om een tropisch interieur te creëren, maar zonder overdreven te lijken - redro.nl
(zie produkt: https://redro.nl/poster-one-line-drawing-vector-monstera-leaf-and-banana-tree-leaves-,157960352)

  • Naakten

Patronen in lijn art stijl zijn ook een goed idee voor het creëren van een sfeervolle en romantische slaapkamer. Subtiele naakten, spaarzaam in expressie, zullen geweldig staan in deze kamer. Het minimalistische vrouwelijke silhouet zal een decoratie van goede smaak worden, die er prachtig uitziet ongeacht de veranderende trends in de wereld van de binnenhuisarchitectuur. Dit motief is ook geschikt voor het maken van een tweeluik of een drieluik. Drie line art posters boven een gewatteerde hoofdsteun in glamourstijl zijn de weg naar een prachtige slaapkamer!

  • Romantische patronen

Een interessant alternatief voor naakten zijn romantische composities, waarmee zowel de slaapkamer als de woonkamer kunnen worden gedecoreerd. Zo'n compositie gemaakt met één enkele lijn kan een knuffelend paar, een kus of verstrengelde handen voorstellen. Zo'n compositie wordt niet alleen een mooie decoratie, maar ook een manier om in de leefruimte je liefde te benadrukken voor een andere persoon met wie je je leven deelt. Dit is een perfect voorbeeld van hoe een decoratie meer kan zijn dan alleen maar een decoratie.

  • Abstracties

In onze lijst moest ook een voorstel voorkomen voor liefhebbers van avant-gardistische interieurs, waarin abstracte composities passen als een handschoen. Zo'n poster kan een enkele lijn voorstellen, die zich in doodles wikkelt, zonder dat er een specifieke voorstelling ontstaat. Dit is een geweldige optie, bijvoorbeeld om je thuiskantoor in te richten. Zo'n motief op de muur zal niet afleiden, en tegelijkertijd zal het de inrichting meer karakter geven. Ons idee voor zo'n patroon is om een drieluik samen te stellen.

 Poster architectuur
Geometrische abstractie op de muur zal het moeilijk maken om je ogen ervan af te houden. Het zal het interieur niet overweldigen en zal uniciteit geven aan de ruimte - redro.nl

Stijl line art - posters die je ruimte helemaal zal veranderen

Als je op zoek bent naar een idee voor het inrichten van de woonkamer, slaapkamer, thuiskantoor of hal, zullen minimalistische afbeeldingen een schot in de roos zijn. Een lijn en een compositie op deze manier gecreëerd is een universele, uiterst doeltreffende en tijdloze manier om het interieur te decoreren. Eén poster, een tweeluik of misschien een veelluik? Laat je inspireren door onze ideeën en verander je flat!

En op zoek naar andere wanddecoratie, bezoek dan onze website Redro.nl