-50% OP ALLE PRODUCTEN ! Nog maar
De korting wordt automatisch berekend op de standaard productprijs*.

We hebben goed nieuws voor jou, de hoofdpromotie is combineerbaar met andere kortingen! Aarzel niet en krijg een extra korting van 5% voor inschrijving op onze nieuwsbrief!

*Korting is exclusief lijsten, lijm en cadeaubonnen.

Marineblauw behang - breng een donker accent in het interieur!

Er zijn verschillende mogelijkheden voor wanddecoratie om uit te kiezen. Afhankelijk van de stijl van het interieur en de ruimte, krijgt een andere print de voorkeur. Behang met bloemenprints, abstracte motieven, geometrische motieven of motieven die de meest uiteenlopende texturen imiteren, zijn slechts enkele voorbeelden uit het brede scala van mogelijkheden.

Onze deskundigen hebben niet minder dan negen opvallende voorstellen uitgewerkt. Met marineblauw behang voor de slaapkamer, de woonkamer, de keuken of de badkamer verander je je interieur in een handomdraai volledig van uitzicht. Hoewel het misschien een moeilijk te matchen kleur lijkt, vindt het een plaats in de meeste designstijlen. Je kunt een kijkje nemen naar de interieurs en het bijpassende marineblauwe behang dat door onze specialisten zijn ontworpen.

Behang bloemen op marineblauwe achtergrond
Het marineblauwe behangpatroon is een suggestie voor inrichtingen in glamourstijl. Het combineren van marineblauw met gouden accessoires geeft een geweldig effect - redro.nl

Het marineblauw behang biedt veel verschillende variaties - zie waar je op moet letten bij het kiezen

Het eerste wat je moet weten, is dat marineblauw behang het belangrijkste en dominerende element in het decor zal worden. Dit wil zeggen dat dit het meest in het oog springende element in de kamer zal zijn en het wat de hele styling zijn karakter zal geven. Vooral daarom moet het goed zijn afgestemd op de ruimte die hiermee wordt ingericht. Om deze opdracht te vergemakkelijken, hou je best rekening met deze 3 criteria: de grootte van de ruimte, de verlichting van de kamer en het textiel in de kamer.

Als de kamer klein is, dan is een lichte variant van behang een goede optie. Marineblauwe patronen zijn er in verschillende tinten, dus als je een kleine kamer niet wilt overweldigen, is een tint die richting saffier of kobalt gaat beter. Verlichting is een ander belangrijk aspect. Als er overdag veel zonlicht in de kamer is, kan er een donker patroon op de muur verschijnen. Kies anders voor een ontwerp met marineblauw en wit behang om de ruimte wat op te fleuren.

Behang palmbladeren
Het marineblauwe patroon met palmbomen ziet er prachtig uit in combinatie met grijstinten - redro.nl

En waarom hebben we vermeld om ook op textiel te letten? Als de kamers decoratieve gordijnen, tapijten of meubelbekleding hebben, dan zal een nieuw patroon op de muur de inrichting te chaotisch maken. De vormgeving moet dan in evenwicht worden gebracht door behangpapier te kiezen met slechts een subtiele textuur.

Bekijk ook: Behang met bakstenen - bekijk 6 van onze bestsellers!

Hier zijn de meest interessante marineblauwe behangsoorten geselecteerd door onze experts: vind je favoriet!

Wanneer het gaat over het inrichten van een flat, mag de badkamer of de keuken zeker niet worden vergeten. Wanddecoraties zijn bestand tegen de schadelijke effecten van water en mechanische slijtage, zodat ze in elke kamer kunnen worden gebruikt. Onder de verzamelde suggesties is er niet alleen marineblauw behang voor de woonkamer, maar ook ontwerpen die ideaal zijn voor de ruimte tussen de meubels in de keuken en voor de muur bij de wastafel in de badkamer.

  • Plantmotieven

Om dichter bij de natuur te leven, zelfs als je in de stad woont, kan je voor marineblauw bloemenbehang kiezen. Er zijn veel opties om uit te kiezen. Deze kunnen gaan van veldbloemen tot exotische soorten zoals hibiscus en orchideeën. Bloemmotieven zijn tijdloos en passen in verschillende interieurs, dus het is een bewezen decoratie. Een alternatief voor bloemmotieven zijn bladmotieven.

Als een muur bedekt is met palmbladeren, varens en monstera, verandert een gewone kamer in je eigen oase van rust. Ontspannen bij zo'n achtergrond zal geweldig zijn.

Behang rozen in vintage stijl
Rozen in vintage stijl creëren een romantische sfeer in de slaapkamer. Het behang zal er geweldig uitzien op de muur achter het bed - redro.nl

  • Bloemen in retrostijl

We blijven in de florale sfeer, want onze deskundigen hebben gekozen voor een tweede patroon. Dit is een heel ander behang. Donkerblauwe bloemen, maar in retro stijl. Een patroon met dahlia's of pioenrozen als oude versiering is het perfecte idee voor een inrichting in vintage-stijl - of het nu voor de woonkamer of het thuiskantoor is. Zoals de deskundigen aangeven, is het ook een geweldig idee voor een romantische inrichting. Zo'n marineblauw behang voor de slaapkamer op de muur achter het hoofdeinde van het bed is een schot in de roos.

  • Portugese tegels

Behang is ook een geweldig idee voor een snelle keuken make-over. Je hoeft het patroon niet eens op de hele muur aan te brengen - alleen op het vlak tussen de hangkasten en het aanrecht. Hier zal het Portugese motief van wit-blauwe handgeschilderde azulejotegels perfect op zijn plaats zijn. Tegels met verschillende patronen maken de inrichting dynamischer maken en geven het een mediterrane sfeer.

De imitatietegels kunnen in veel verschillende stijlen worden gebruikt. Dit patroon past bij minimalistische, maritieme en rustieke stijlen, maar je kunt het ook combineren met retro houten meubels.

  • Originele textuur

Behang hoeft niet iets specifieks voor te stellen. Het kan een textuur imiteren met een interessant oppervlak. In de wereld van de interieurinrichting zijn patronen die een bakstenen muur, hout of beton imiteren met ongelijke kleuren in de mode. Wat goed past in een elegante woonkamer is een marineblauwe muur die eruit ziet alsof hij ongelijk geschilderd is. Zo'n extravagant accent zal de woonkamer een vleugje karakter geven. Het is een geweldige optie als je oppervlak klein is en je je woonkamer niet wilt overweldigen met een overheersend patroon.

  • Kostbaar marmer

Deskundigen raden je aan je fantasie de vrije loop te laten bij het inrichten van het interieur en zelf een echt origineel accent te kiezen. Een voorbeeld van een ontwerp dat zeker de aandacht verdient, is marineblauw marmer. Het behang dat deze kostbare steen imiteert past goed in verschillende soorten kamers. Niet alleen in de woonkamer of slaapkamer, maar ook in de badkamer. De steen met zijn karakteristieke witte aders geeft het decor een koninklijke uitstraling.

  • Hete tropen

Als je een liefhebber bent van de tropen en gewoonlijk op vakantie gaat waar het warm is en je je kunt ontspannen op een goudkleurig strand, kies dan voor dit soort behang zodat je niet enkel een of twee weken, maar het hele jaar door van vakantiesfeer kunt genieten. Het ontwerp dat door onze deskundigen werd gekozen toont een minimalistische zeekust met brede palmbomen. Het patroon kan worden gecombineerd met rieten meubels en accessoires in de momenteel modieuze boho-stijl.

Bekijk ook: Behang strepen - 5 voorstellen van een universeel patroon voor je appartement

  • Elegante geometrie

Marineblauw gaat goed samen met vele andere kleuren - niet alleen met het eerder genoemde wit. Een perfect voorbeeld is behang met geometrische patronen, dat met gouden kleur versierd is. Een dergelijke compositie aan de muur past perfect in een glamourdecor, waarin al vergulde accessoires aanwezig zijn. Een dergelijk ontwerp springt onmiddellijk in het oog en geeft de inrichting een geheel nieuwe kwaliteit. Het is ook een goede optie voor een meisjeskamer.

Behang kosmisch patroon
Het kosmische marineblauw patroon op de muur is iets dat vooral in de smaak zal vallen bij liefhebbers van donkere en tegelijk ook mysterieuze inrichtingen - redro.nl

  • Abstract patroon

We stellen ook iets heel anders voor in de badkamer, want ook deze ruimte moet op een opvallende manier kunnen worden ingericht om de perfecte voorwaarden te scheppen voor een ontspannend bad. Een geometrische abstractie, die doet denken aan een aquarelschilderij, is een leuk idee voor een tijdloos patroon dat past bij vele inrichtingen. Dit wil-marineblauw behang is zelfs geschikt voor een heel klein, raamloos interieur. Het patroon is licht van expressie, zodat het de kamer niet zal overweldigen.

  • Dierenprint

Dierenprints roepen heel verschillende emoties op, maar ze zijn een belangrijke trend in het interieurontwerp. De deskundigen hebben hierbij gekozen voor ongebruikelijke voorstellen. Een mooi voorbeeld is het marineblauwe behang in de slaapkamer, waarop luipaardvlekken zijn afgebeeld. De abstracte kleur geeft het vertrouwde patroon een heel nieuw karakter. Een andere suggestie is zebra strepen.

Dit is de ideale optie voor liefhebbers van een gedurfde styling die hun interieur graag onvergetelijk willen maken, en ook een geweldige optie voor een tienerkamer.

Behang tropische bloemen
Tropische behang in een iets andere uitvoering zal het interieur uniek maken en de woonkamer omtoveren in een plek van ontspanning - redro.nl

Kijk eens hoeveel verschil marineblauw behang kan maken voor je inrichting. Hiermee kun je een zeer stijlvol interieur creëren

Met marineblauw behang voor de slaapkamer, woonkamer, keuken of badkamer, kun je genieten van een uniek interieur, dat niet alleen elegant, maar ook tijdloos zal zijn. Het is een kleur die, net als zwart, altijd goed staat. Je kunt het zowel in een moderne als in een traditionele stijl toepassen, en door te kiezen voor een geometrisch, bloemen- of dierenpatroon breng je de sfeer van je dromen in de kamer.

Voor het meest interessante marineblauwe behang ga je natuurlijk naar Redro.nl.

Wyświetl ten post na Instagramie

Post udostępniony przez Studio McGee (@studiomcgee)