-50% OP ALLE PRODUCTEN ! Nog maar
De korting wordt automatisch berekend op de standaard productprijs*.

We hebben goed nieuws voor jou, de hoofdpromotie is combineerbaar met andere kortingen! Aarzel niet en krijg een extra korting van 5% voor inschrijving op onze nieuwsbrief!

*Korting is exclusief lijsten, lijm en cadeaubonnen.

Beoordelingen van klanten

Klanten over ons
Jouw beoordeling
5/5
Pakket keurig op afgesproken tijd bezorgd.
Fijne medewerking van klantenservice ivm betaling wat via website niet lukte.
Pakket onder rembours opgestuurd.
Behang in 1 woord PRACHTIG!
De aanblik van de huiskamer is in positieve zin 100% veranderd.
Mooie kwaliteit, het plakken ging makkelijk, de bijgekochte aanbevolen lijm was precies genoeg, zelfs nog iets over om eventuele stukjes de volgende dag nog aan te tippen.
Niet goedkoop, maar zeker de moeite waard.
Antwoord van de klantenservice:
Kwaliteit is erg belangrijk voor ons, dank u voor het waarderen van ons werk!
F. Louis geverifieerde beoordeling 16.09.2022
5/5
Super mooi, zeer tervreden
Antwoord van de klantenservice:
Dank u voor uw positieve feedback
Saskia de jonh geverifieerde beoordeling 04.09.2022
5/5
1e keer dat ik hier een bestelling heb geplaatst en hoopte dat het zou leveren wat ik verwachte.
Prima service, het fotobehang is goed van kleur en kwaliteit. Wij zijn helemaal blij met het eindresultaat en krijgen veel complimenten over deze blikvanger in de hal
Antwoord van de klantenservice:
Hartelijk dank en we bevelen onszelf aan voor de toekomst!
Carla Veenhof geverifieerde beoordeling 24.08.2022
5/5
Eerste poster had kleine beschadiging. Tweede poster is snel opgestuurd en deze was prima. Goede service.
Antwoord van de klantenservice:
Dank u voor uw vriendelijke woorden, het is een grote motivatie voor ons om te blijven werken.
Rob Passchie geverifieerde beoordeling 13.04.2022
5/5
Ik ben tevreden, het product is van zeer goede kwaliteit en ziet er mooi uit (ik heb twee posters gekocht). Betaalbare prijs.
Antwoord van de klantenservice:
Feedback als deze geeft ons vleugels, dank u!
Andi geverifieerde beoordeling 22.03.2022
5/5
Snelle levering, goede service
ada geverifieerde beoordeling 14.12.2021
5/5
Mooie, grote sticker gekocht. Prima kwaliteit! Ook goed verpakt.
Stephanie Megroedt geverifieerde beoordeling 26.10.2021
5/5
mooie posters, alles prima :D
klaas geverifieerde beoordeling 29.07.2021
5/5
helemaal tevreden, bedankt
marc geverifieerde beoordeling 29.07.2021
5/5
Van harte aanbevelen :)
Lucas geverifieerde beoordeling 23.07.2021
5/5
Een echte aanrader! Alles is geweldig, het behang is erg mooi
Bo Saar geverifieerde beoordeling 23.07.2021
5/5
Goed contact met de verkoper. Professionnelle en snelle service. Snel geleverd, keurig verpakt en precies zoals gewenst.
Suus geverifieerde beoordeling 23.07.2021
5/5
We raden aan!
Marie geverifieerde beoordeling 23.07.2021
5/5
De bestelling, verwerking en het uiterlijk van de sticker zijn van topkwaliteit. Ik beveel het van harte aan. Ik zal de bestelling met plezier opnieuw plaatsen.
Eva geverifieerde beoordeling 23.07.2021
5/5
Geweldig contact ik werd in elke fase van de bestelling op de hoogte gehouden, zeer snelle uitvoering, behang van mooie goede kwaliteit en wacht alleen nog maar om te leggen
Fien de Jong geverifieerde beoordeling 23.07.2021
5/5
Goed contact, behangpapier precies wat ik wilde, zeer goed vakmanschap. Ik raad 100% aan
Lotte geverifieerde beoordeling 23.07.2021
1.2