-42% OP ALLE PRODUCTEN !
De korting wordt automatisch berekend op de standaard productprijs*.

We hebben goed nieuws voor jou, de hoofdpromotie is combineerbaar met andere kortingen! Aarzel niet en krijg een extra korting van 5% voor inschrijving op onze nieuwsbrief!

*Korting is niet van toepassing op lijmen, accessoires en cadeaubonnen.

Cadeaubonnen

Cadebaubon

Een cadeaukaart is een geweldige en bekende manier om een cadeau te krijgen. Daarom hebben we een reeks cadeaubonnen samengesteld met een breed scala aan bedragen die tegen het einde van dit jaar kunnen worden gebruikt. We hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat elke cadeaubon er uniek uitziet. Cadeaubonnen worden gedrukt op stijlvol papier en verpakt in een decoratieve envelop, en nadat u ze per post hebt ontvangen, kunt u ze onmiddellijk aan iemand dierbaars geven.

Eén cadeaukaart - veel mogelijkheden

Elke gelegenheid is goed om een dierbare iets speciaals te geven. Het kan een verjaardag zijn, het slagen voor een examen, een bruiloft, verhuizen naar een eigen appartement of Kerstmis. Soms hebben we, ondanks onze beste bedoelingen, geen idee voor een cadeau, en willen we niet dat ons geschenk een overbodig prulletje of een dubbel gadget blijkt te zijn. In dit geval is een cadeaubon voor de Redro-winkel handig. De cadeaubon kan worden gebruikt voor de aankoop van elk product uit het assortiment van redro.nl, zodat iedereen gemakkelijk iets voor zichzelf kan vinden.

Cadeaubon - een geschenk dat er toe doet

De esthetiek van het interieur heeft invloed op onze stemming. Soms is er niet veel voor nodig om een sober interieur te veranderen in een unieke inrichting. Dus als je een bijzonder cadeau wilt geven aan mensen die u dierbaar zijn, geef hen dan een cadeaukaart, waarmee ze het mooiste interieur tevoorschijn kunnen toveren. Als je moeder droomt van een nieuwe look in de keuken, gebruikt ze haar bon voor behang met patronen, en als vrienden net een flat hebben gekocht, is een typografische poster met een grappig onderschrift de eerste decoratie die ze aan de muur zullen kunnen hangen. Een cadeaubon is een geschenk dat meer zal veranderen dan je denkt!

Vergeet niet de verkoopsvoorwaarden te lezen.