-42% OP ALLE PRODUCTEN !
De korting wordt automatisch berekend op de standaard productprijs*.

We hebben goed nieuws voor jou, de hoofdpromotie is combineerbaar met andere kortingen! Aarzel niet en krijg een extra korting van 5% voor inschrijving op onze nieuwsbrief!

*Korting is niet van toepassing op lijmen, accessoires en cadeaubonnen.

Sticker op muur en meubels

Onze collectie omvat zelfklevende stickers in een breed scala van ontwerpen en maten, dus iedereen vindt er wel iets passends bij. Er is geen lijm nodig voor de montage. Trek gewoon de beschermlaag eraf en gebruik een zachte rakel om de folie op het oppervlak van uw keuze te kleven. Dit is een van de snelste ideeën voor de metamorfose van niet alleen muren, maar ook meubels en deuren! Muurstickers veranderen de look van uw interieur in een ogenblik. Als u uitgekeken bent op een muur in uw keuken of als u de kinderkamer wilt opfleuren, gebruik dan stickers. Dankzij de bedrukking op duurzame folie zijn ze bestand tegen mechanische beschadiging.

Thema’s

Het voordeel van onze collectie is een ruime keuze aan ontwerpen. Dit zijn stickers met motieven, bloemmotieven, folkloristische accenten, metropolen of landschappen. Iedereen zal stickers vinden die perfect bij hem passen. Maar muurstickers zijn niet het enige wat wij in ons aanbod hebben. Ook laptopstickers en koelkaststickers zijn het vermelden waard. Niet alleen is het een opvallende manier om uw bestaande apparatuur op te frissen, het is ook een geweldige manier om milieuvriendelijk te zijn. In plaats van weg te gooien, geeft u uw toestellen een facelift die nog perfect werkt. Een ander voordeel is dat stickers leven brengen in een gewone computer of witte koelkast. Stickers kunnen niet alleen thuis worden gebruikt, maar ook in kantoren, kleuterscholen, restaurants en cafés.