-42% OP ALLE PRODUCTEN !
De korting wordt automatisch berekend op de standaard productprijs*.

We hebben goed nieuws voor jou, de hoofdpromotie is combineerbaar met andere kortingen! Aarzel niet en krijg een extra korting van 5% voor inschrijving op onze nieuwsbrief!

*Korting is niet van toepassing op lijmen, accessoires en cadeaubonnen.

Fotobehang muur

Fotobehang
Fotobehang
18,94 EUR
32,65 EUR
Fotobehang
18,94 EUR
32,65 EUR
Fotobehang
18,94 EUR
32,65 EUR

Fotobehangen op muur zijn een effectieve, praktische en tijdloze oplossing. Dankzij duurzame materialen kunnen we ze niet alleen thuis gebruiken, maar ook bij het inrichten van een kleuterschool, een restaurant, een wachtkamer of een kapsalon. Het resultaat is dat een fotobehang ons echt veel ontwerpmogelijkheden geeft! Zie hoeveel je kunt veranderen met behulp van fotobehangen.

Thema’s

Fotobehang
17,74 EUR
30,58 EUR
Fotobehang
17,74 EUR
30,58 EUR
Fotobehang
Fotobehang
17,74 EUR
30,58 EUR

In het verleden werden fotobehangen gemaakt op een papieren drager, waardoor ze gemakkelijk beschadigd raakten. Vandaag is het een heel ander verhaal. De fotobehangen van redro.nl zijn robuust, bestand tegen mechanische beschadigingen en luchtdoorlatende stof, dus als u voor een dergelijke decoratie kiest, kunt u er zeker van zijn dat u de juiste beslissing neemt. Fotobehangen van vinyl of latex gaan jaren mee en zien er altijd net zo uit als direct na aankoop. In onze collectie vindt u fotobehangen met zeer uiteenlopende motieven.

Collecties

Fotobehang
15,64 EUR
26,97 EUR
Fotobehang
Fotobehang
15,64 EUR
26,97 EUR
Bestseller
Fotobehang
Dat zijn niet alleen patronen, bloemmotieven, stadsgezichten en charmante landschappen, maar ook fotobehangen, die uw woonruimte optisch vergroten. Dat maakt deze decoraties zo praktisch en geschikt voor verschillende kamers - fotobehangen doen het zelfs goed in de keuken en de badkamer. Fotobehangen zijn ook een goede oplossing voor een kinderkamer, omdat ze afwasbaar zijn, zodat vuil gemakkelijk kan worden verwijderd. Fotobehangen aangeboden door redro.nl zijn niet alleen de meest modieuze ontwerpen die de huidige trends weerspiegelen, maar ook tijdloze voorstellingen. Het is zelfs mogelijk om een op maat gemaakte fotobehangen te laten maken van uw eigen foto!