-42% OP ALLE PRODUCTEN !
De korting wordt automatisch berekend op de standaard productprijs*.

We hebben goed nieuws voor jou, de hoofdpromotie is combineerbaar met andere kortingen! Aarzel niet en krijg een extra korting van 5% voor inschrijving op onze nieuwsbrief!

*Korting is niet van toepassing op lijmen, accessoires en cadeaubonnen.

Voor architecten

Twee hoofden zijn beter dan één. Wij geloven dat samenwerking met architecten en binnenhuisarchitecten ons in staat zal stellen het aanzien van de binnenhuisarchitectuur te nog verbeteren en onze klanten een volledig nieuwe kwaliteit van dienstverlening aan te bieden.
Onze samenwerking met binnenhuisarchitecten staat garant voor voordelen voor beide partijen, dus door met ons in zee te gaan zult u niet alleen nieuwe, tevreden klanten krijgen, maar ook vele bijkomende vruchten plukken.

Wat win je ermee?

Miljoenen foto’s en vectorafbeeldingen om uit te kiezen.
Implementatie van originele projecten
Een brede doelgroep
Mogelijkheid om visualisaties voor te bereiden
Beschikbare staaltjes van materiaal
 

Samenwerking in ieders voordeel

We willen dat de samenwerking met architecten verloopt als een sprookje met een goed einde, daarom hebben we een plan opgesteld dat dit garandeert. Er zijn geen kleine lettertjes, geen verborgen clausules of addertjes onder het gras. In plaats daarvan zijn er echte voordelen waarvan u binnen een handomdraai zal kunnen genieten. De sleutel tot zakelijke ontwikkeling is goede promotie en publiciteit - vooral op internet. Wederzijdse ondersteuning helpt beide partijen om nieuwe klanten te werven, zonder wie verdere ontwikkeling onmogelijk is. Ook bieden we een commissie aan en voor de klanten van architectenbureaus en ontwerpers hebben we kortingen voorzien die de interieurdecoratie nog aangenamer zullen maken. Was dat alles? In ons sprookje krijgt uw klant nog veel meer.

 
Architekci 3

De tevreden klant staat op de eerste plaats

Waarom is samenwerking met binnenhuisarchitecten ons doel? We willen dat kunst voor iedereen is en dat iedereen hier voor zichzelf een passende invulling kan vinden. Daarom hebben wij een database aangelegd met miljoenen patronen, waar we op basis hiervan posters, stickers, schilderijen en fotobehang maken. Het is moeilijk om een interieurproject voor te stellen zonder decoraties en accessoires, die het karakter van de ruimte bepalen. In onze winkel vindt u niet alleen inspiratie om modieuze stijlen te creëren, maar ook de nodige decoraties die je onbeperkt kunt gebruiken. We staan open voor alle uitdagingen, zoals het implementeren van originele ideeën. Het voegt uniekheid toe aan uw projecten, wat zo belangrijk is in het interieurontwerp, en uw studio zal er weer een tevreden klant bij krijgen!