-42% OP ALLE PRODUCTEN !
De korting wordt automatisch berekend op de standaard productprijs*.

We hebben goed nieuws voor jou, de hoofdpromotie is combineerbaar met andere kortingen! Aarzel niet en krijg een extra korting van 5% voor inschrijving op onze nieuwsbrief!

*Korting is niet van toepassing op lijmen, accessoires en cadeaubonnen.

Levering

Verzendingskosten

De verzendkosten bedragen 9,99 EUR (DPD) of 11,99 EUR (UPS) - ongeacht de grootte van een fotobehang, sticker, schilderij of poster.

 

Wie behandelt uw verzending?

We leveren via de bekende koeriersbedrijven DPD en UPS, die speciaal zorg dragen voor uw product.

 

Hoe snel ontvangt u uw bestelling?

De levertijd wordt geteld vanaf het moment dat het geld op onze rekening is gestort of vanaf het moment dat rembourszending wordt geselecteerd. In beide gevallen duurt de leveringstermijn 48 uur tot 5 werkdagen - afhankelijk van de grootte van de bestelling en huidige capaciteit. Vervolgens overhandigen wij uw pakket aan het koeriersbedrijf.

 

Uw verzending opvolgen

Wat gebeurt er met uw bestelling? Bekijk het zelf met de volgfunctie!
We willen dat u kunt bijhouden wat er met uw verzending gebeurt. Daarom ontvangt u een elektronisch vrachtbriefnummer dat u kunt volgen op de website van het transportbedrijf. Dankzij deze service kunt u de verzending 24 uur per dag volgen. U kunt vanaf nu zeker zijn van de veiligheid!

 

Overdracht van de bestelling

Het pakket wordt bezorgd door een DPD of UPS koerier, u kunt uw pakket verwachten op een werkdag tussen 8.00 - 17.00 uur. Maak uw pakket open en geniet van uw nieuwe interieur!