-47% OP ALLE PRODUCTEN !
De korting wordt automatisch berekend op de standaard productprijs*.

We hebben goed nieuws voor jou, de hoofdpromotie is combineerbaar met andere kortingen! Aarzel niet en krijg een extra korting van 5% voor inschrijving op onze nieuwsbrief!

*Korting is niet van toepassing op lijmen, accessoires en cadeaubonnen.

Over ons

Redro is niet alleen een winkel met fotobehang. Het is een plek waar modieus design samenkomt met jarenlange ervaring. We zijn actief sinds 2011 en hebben een ruimte gecreëerd waar droomarrangementen uitkomen. We volgen de huidige trends, bereiden patronen van wanddecoraties voor, waken over elke bestelling en ontwikkelen ideeën voor privé- en bedrijfsinterieur. We zijn een hecht team dat niet alleen verbonden is door werk, maar ook door gemeenschappelijke interesses: sport, cuisine en films.

9
jaar ervaring op de internationale markt
16
unieke eigen collecties
600 Tsd.
duizend vierkante meter bedrukt

We kiezen enkel het beste

Ieder van ons zou willen dat zijn huis lijkt op een oase van rust waarin we ons veilig voelen. Redro richt zich op ecologische en milieuvriendelijke materialen, die we kopen bij vertrouwde Poolse leveranciers. Hoogwaardige producten zijn een van onze prioriteiten. We volgen gepassioneerd niet alleen de huidige trends, maar creëren ook nieuwe. We creëren onze eigen collecties en sinds kort geven we professionele trendboeken uit. Dit alles om de beste ontwerpoplossingen te bieden.

We werken voor 200%

We zijn actief op sociale media, waar we de meest interessante producten presenteren, ideeën voor arrangementen voorstellen en wedstrijden organiseren. Onze Social Media is een plek voor jou - we horen graag jouw mening over actuele trends en praten met plezier over goed design. Wij zijn graag actief en gaan daarom samenwerking aan met kunstenaars en architecten. Wij geloven dat er samen meer kan worden gedaan. We nemen regelmatig deel aan liefdadigheidsevenementen die worden georganiseerd door Businesswoman & Life om niet alleen de wereld van het interieurontwerp te veranderen, maar ook de wereld waarin we allemaal leven. We willen dat het resultaat van ons werk een grote glimlach is op je gezicht. Alles wat we doen, doen we met jou in gedachten.

Over ons

Redro in de media