-47% OP ALLE PRODUCTEN !
De korting wordt automatisch berekend op de standaard productprijs*.

We hebben goed nieuws voor jou, de hoofdpromotie is combineerbaar met andere kortingen! Aarzel niet en krijg een extra korting van 5% voor inschrijving op onze nieuwsbrief!

*Korting is niet van toepassing op lijmen, accessoires en cadeaubonnen.

Betaling

PayPal

PayPal is een online betalingssysteem waarmee u snel, gemakkelijk en gratis transacties kunt doen zonder uw huis te verlaten. PayPal legt de nadruk op maximale beveiliging van aankopen die via PayPal worden gedaan.
 

Bankoverschrijving naar de winkelrekening

U kunt uw bestelling betalen door het aangegeven bedrag rechtstreeks op onze rekening over te maken:

DE 28 5012 7000 0200 0069 08
FAIRBOX Sp z o.o.
ul. Stanisława Taczaka 24, Poznań (61-819), Polen

Gegevens voor de overschrijving vindt u ook in de e-mail waarin u op de hoogte wordt gebracht van onze aanvaarding van uw bestelling. De bestelling zal onmiddellijk na de ontvangst van de betaling naar behandeling worden doorgestuurd. Om de identificatie van uw betaling te vergemakkelijken, gelieve het ordernummer in de titel van de overschrijving te vermelden. Het zal zichtbaar zijn in de e-mail die u ontvangt na het plaatsen van de bestelling.

 

Betaling onder rembours

Voor uw gemak kunt u in onze winkel ook onder rembours bestellen. Als u voor deze oplossing kiest, betaalt u de koerier bij aflevering.

 

Kaartbetaling

Kaartbetaling wordt afgehandeld via het beveiligde Stripe systeem. Bankkaarttransacties zorgen voor de snelste overdracht van de aankooptransactie en terugbetaling.