-42% OP ALLE PRODUCTEN !
De korting wordt automatisch berekend op de standaard productprijs*.

We hebben goed nieuws voor jou, de hoofdpromotie is combineerbaar met andere kortingen! Aarzel niet en krijg een extra korting van 5% voor inschrijving op onze nieuwsbrief!

*Korting is niet van toepassing op lijmen, accessoires en cadeaubonnen.

Muur schilderijen

Canvas
Canvas
142,12 EUR
245,03 EUR
Canvas
43,71 EUR
75,36 EUR
Canvas
129,02 EUR
222,45 EUR

Schilderijen van Redro zijn prachtige idee voor effectieve metamorfose van het interieur. U hoeft ze alleen maar aan de muur te hangen, en u hoeft er niet eens een spijker in te slaan - een zelfklevende haak is de oplossing. Schilderijen zijn geschikt voor de woon- en slaapkamer, maar ook voor de keuken, de badkamer of de kinderkamer. U kunt kiezen tussen klein- en grootformaat doeken. Hang schilderijen aan de muur en verander uw omgeving. Muur schilderijen in onze collectie zijn geschikt voor elk interieur en elke inrichting. Waarom is het zo zeker? Dat komt door de verscheidenheid aan ontwerpen die wij aanbieden.

Thema’s

Canvas
72,88 EUR
125,65 EUR
Bestseller
Canvas
72,88 EUR
125,65 EUR
Canvas
142,12 EUR
245,03 EUR

De populairste schilderijen zijn ongetwijfeld kleurrijke en eigentijdse abstracties, afbeeldingen van historische en moderne steden, bloemmotieven, decoratieve patronen, alsook schilderachtige landschappen, waarmee u in uw huis kunt genieten van een plaatsvervangend stukje natuur. Muur schilderijen uit onze collectie bieden een veel breder scala aan mogelijkheden, maar als u niet vindt wat u zoekt, maken wij graag een afdruk op maat. Opmerkelijk is ook de brede waaier van formaten die de beelden kunnen hebben. Van zeer klein, ideaal voor intieme interieurs, tot grote formaten, die perfect zijn voor lofts. Wat even belangrijk is, wij bieden ook schilderijen met lijst aan, zodat u meteen een bijpassende set kunt bestellen. Er zijn verschillende varianten in onze winkel - zowel houten als aluminium - zodat schilderijen met lijst perfect in uw interieur passen.