-42% OP ALLE PRODUCTEN !
De korting wordt automatisch berekend op de standaard productprijs*.

We hebben goed nieuws voor jou, de hoofdpromotie is combineerbaar met andere kortingen! Aarzel niet en krijg een extra korting van 5% voor inschrijving op onze nieuwsbrief!

*Korting is niet van toepassing op lijmen, accessoires en cadeaubonnen.

Muur posters

Bestseller
Poster
Poster
60,17 EUR
103,74 EUR
Poster
18,26 EUR
31,49 EUR
Poster

Posters op muur worden steeds populairder en dat is geen wonder, want dankzij hen kunt u uw interieur prachtig veranderen. Een enkel stuk, een drieluik of misschien een gallery wall? Afdrukken van posters met interessante motieven en de hoogste kwaliteit is onze passie, daarom zorgen wij ervoor dat onze collectie van decoratieve motieven voortdurend groeit om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen.

Thema’s

Poster
Poster
58,97 EUR
101,67 EUR
Poster

Posters uit onze collectie zijn een hit! Posters zijn als een kaartje naar een heel nieuw interieurontwerp. Met het juiste ontwerp kun je een kamer 180 graden veranderen. En onze posterwinkel biedt een schat aan mogelijkheden! De categorieën omvatten posters met tijdloos chique zwart-witfoto's en beroemde metropolen, wilde dieren, motiverende of grappige slogans, maar ook posters met abstracte en geometrische composities die onmiddellijk in het oog springen.

Collecties

Bestseller
Poster
21,70 EUR
37,42 EUR
Poster
21,70 EUR
37,42 EUR
Poster
21,70 EUR
37,42 EUR
Poster
21,70 EUR
37,42 EUR

Het lijkt misschien dat één poster niet veel verschil zal maken, maar twee of drie posters op een indrukwekkende manier tentoongesteld zullen dat zeker doen! De afbeeldingen die door de Redro posters winkel worden aangeboden zijn ingedeeld volgens voorgestelde thema's, waardoor het gemakkelijker wordt om de decoratie te vinden die u zoekt. Vermeldenswaard is dat ingelijste en onder glas geplaatste posters ook in de keuken of zelfs in de badkamer kunnen worden opgehangen. Een kamer make-over was nog nooit zo makkelijk: bestel uw wanddecoratie gewoon bij redro.nl!