-42% OP ALLE PRODUCTEN !
De korting wordt automatisch berekend op de standaard productprijs*.

We hebben goed nieuws voor jou, de hoofdpromotie is combineerbaar met andere kortingen! Aarzel niet en krijg een extra korting van 5% voor inschrijving op onze nieuwsbrief!

*Korting is niet van toepassing op lijmen, accessoires en cadeaubonnen.

Deco & accessoires

Het uitvoeren van een metamorfose van het interieur was nog nooit zo eenvoudig als met Redro! We bieden je niet alleen een breed scala aan wanddecoraties in de vorm van fotobehangen, behang, posters, canvassen en stickers, maar ook de nodige accessoires om het hele proces van het aanbrengen van elke wanddecoratie tot een fluitje van een cent te maken. Je vindt er dus alles wat je nodig hebt om je bestaande inrichting een geheel nieuwe look te geven! Zit achterover en maak de accessoires compleet, en als je iets extra's zoekt, bieden we een echt hoogtepunt: gestoffeerde wandkussens voor de slaapkamer.

Kijk hoeveel in je slaapkamer gestoffeerde wandkussens zullen veranderen

Gestoffeerde wandkussens is een van die wanddecoraties die zowel opvallend als praktisch zijn. Met deze trend, die momenteel erg populair is, kun je je slaapkamer in een handomdraai een gezellige en stijlvolle uitstraling geven. We hebben zowel vierkante als rechthoekige wandkussens in ons assortiment, zodat je er precies de indeling mee kunt maken die je wilt, plus een breed scala aan tinten - van licht tot heel donker - zorgt ervoor dat je de perfecte kleur vindt voor je interieur. Je kunt kiezen voor wandkussens in een tonaliteit die overeenkomt met de muren en het textiel, of kiezen voor een kleur die contrasteert met je inrichting om je slaapkamer op te fleuren en je 's morgens wakker te maken met meer energie dan een kop koffie!

Het is ook de moeite waard te vermelden dat wanneer je elk wandkussen afzonderlijk bij ons koopt, in plaats van allemaal in dezelfde tint, je een veelkleurig mozaïek kunt voltooien of een compositie kunt maken in één kleurovergang. Bovendien hebben gestoffeerde wandkussens het voordeel dat ze de muur naast het bed verwarmen, waardoor de kamer wat rustiger wordt, en als ze aan de muur bij het hoofdeinde worden geplaatst, kun je een bed, dat tot nu toe geen hoofdeinde had, een opvallende en modieuze afwerking geven. In onze afdeling accessoires vind je klittenband voor de wandkussens, waarmee je ze snel aan de muur kunt bevestigen.

Kies de juiste lijmen voor fotobehang en behang die een succesvolle montage garanderen

Omdat we alle accessoires hebben die je nodig hebt om je wanddecoratie te plaatsen, is het moeilijkste deel het kiezen van het juiste behang of fotobehang uit onze enorme hoeveelheid motieven! Dat komt omdat de montage zelf een fluitje van een cent is! Wat essentieel is voor het hele proces is het kiezen van de juiste lijm. Zonder dat zal zelfs de mooiste wanddecoratie snel afbladderen of zal de montage moeilijk zijn, omdat de bakstenen niet aan het oppervlak hechten.

Dus om je metamorfose eenvoudiger te maken, hebben we voor onze fotobehangen en behang de perfecte lijm gevonden, die ervoor zorgt dat je ze zonder ongewenste verrassingen kunt monteren. Bij de aankoop van je wanddecoratie hoef je alleen maar het juiste hoeveelheid verpakkingen aan je mandje toe te voegen, afhankelijk van hoe groot het oppervlak is dat je gaat behangen, en in het pakket van ons ontvang je alles wat je nodig hebt om je metamorfose van je interieur uit te voeren.

Maak de benodigde accessoires voor de montage van wanddecoraties bij ons compleet

Als je nog nooit fotobehangen op een muur hebt geplakt, heb je misschien niet de nodige accessoires om dit te doen. Dan zal het hele proces veel moeilijker uit te voeren zijn. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat je alles wat je nodig hebt op één plek vindt. Hier vind je de complete behangset die we hebben samengesteld, maar ook los verkrijgbaar gereedschap als je er al een aantal hebt. Wij bieden een speciale behangsnijder met intrekbare messen, een brede kwast voor het aanbrengen van de lijm en een zachte behangtrekker voor het gladstrijken van vastgeplakte stukken, zodat je vastzittende luchtbellen kunt verwijderen.

In deze rubriek vind je ook klittenband voor de gestoffeerde wandkussens, zodat je ze in een handomdraai aan de muur in je slaapkamer of kinderkamer kunt bevestigen. Nu kun je er zeker van zijn dat je alles hebt wat je nodig hebt om het behang te snijden en te plakken en de wandkussens op de plaats van je keuze te bevestigen.