-45% OP ALLE PRODUCTEN ! Nog maar
De korting wordt automatisch berekend op de standaard productprijs*.

We hebben goed nieuws voor jou, de hoofdpromotie is combineerbaar met andere kortingen! Aarzel niet en krijg een extra korting van 5% voor inschrijving op onze nieuwsbrief!

*Korting is exclusief lijsten, lijm en cadeaubonnen.

Lijm voor fotobehang

klej

Lijm voor fotobehang van vinyl en latex

Het meest effectief bij het aanbrengen van speciaal behang, zoals: vinylbehang, dik en zwaar papierbehang, reliëfbehang, zijde-, textiel-, acryl- en rauhfaserbehang.

Het garandeert degelijkheid en duurzaamheid van aanhechting. Dankzij schimmelwerende bestanddelen wordt schimmelvorming in de lijmoplossing voorkomen.

Binnen drie minuten klaar voor gebruik. Bestand tegen vocht en temperatuurschommelingen.

De verpakking bevat 70 g van het product, waarmee u 10 m2 behang kunt plakken.

Voeg toe aan winkelkar

Metylan-Direct

Metylan: lijm voor vinylbehang

Voor het verlijmen van textielbehang, wandbekleding van textiel, dik behang, PVC-folie met stoffen achterkant, niet-gelamineerde jute en glasweefsel, glasvezelbehang en veloursbehang met ledereffect.

Het wordt gebruikt als toevoeging (ca. 20%) aan andere Metylan-lijmen om de weerstand tegen vocht en de kleefkracht te verhogen.

Het is zeer goed bestand tegen vocht, daarom aanbevolen voor gebruik in keukens en badkamers.

Metylan lijm is bestand tegen alle normale omstandigheden en beschadigingen die binnenshuis voorkomen.

De verpakking bevat 200 g van het product, waarmee u 15 m2 behang kunt plakken.

Voeg toe aan winkelkar

Metylan voor het plakken van de randen van fotobehang

Deze lijm wordt gebruikt in gevallen waar de buiten- of binnenrand gerafeld of afgescheurd is. Het gebruik van Metylan lijm om de randen van fotobehang te plakken geeft u de zekerheid van duurzaamheid en gebruiksgemak.

Sterke dispersielijm is geschikt voor alle soorten behang en heeft een hoge hittebestendigheid. Perfect voor het verlijmen van behang over radiatoren of op voegen en hoeken.

De bewaartijd van de ongeopende verpakking van 60 g is maximaal 12 maanden na productie. Bescherm tegen vriestemperaturen.

De Metylan lijm voor het verlijmen van de randen van fotobehang is gemakkelijk in gebruik, er is geen voorbereiding nodig. Na opening is het klaar voor gebruik. Het is efficiënt en bevat geen oplosmiddelen.