-42% OP ALLE PRODUCTEN !
De korting wordt automatisch berekend op de standaard productprijs*.

We hebben goed nieuws voor jou, de hoofdpromotie is combineerbaar met andere kortingen! Aarzel niet en krijg een extra korting van 5% voor inschrijving op onze nieuwsbrief!

*Korting is niet van toepassing op lijmen, accessoires en cadeaubonnen.

Wanddecoratie van uw eigen foto. Voeg een foto toe en we maken er wonderen van!

De geüploade foto is te klein om hiermee een product voor te bereiden zonder zichtbaar kwaliteitsverlies. Upload een foto met een hogere resolutie om door te gaan.

Jouw foto wordt momenteel verwerkt, even geduld. Zo meteen word je doorgestuurd naar de pagina waar je de productparameters kunt instellen.
Welke resolutie moet de foto hebben?

De minimale afbeeldingsresolutie is 1000x1000 pixels. Onthoud echter dat hoe hoger de resolutie, hoe beter de afdrukkwaliteit. Als u niet zeker weet of uw foto van voldoende kwaliteit is, neem dan contact op met onze afdeling Customer Service, die graag al uw vragen beantwoordt:
contact@redro.nl

Wat zijn de kosten voor het afdrukken van een foto?
De kosten voor het afdrukken van een foto zijn afhankelijk van het geselecteerde type product, de grootte en het soort materiaal. De foto kan worden afgedrukt in de vorm van een fotobehang, schilderij, poster of sticker. Alle informatie met betrekking tot de kosten en beschikbare afdrukopties wordt getoond na het uploaden van de foto.
Veiligheid
We zorgen ervoor dat de geüploade foto niet wordt opgeslagen in de redro.pl-database of ter beschikking wordt gesteld aan derden. We verwijderen de foto direct nadat de bestelling is verwerkt of geannuleerd. Je kunt er zeker van zijn dat jouw foto nooit op de website redro.nl zal verschijnen.
Schilderij uit een foto
Origineel cadeau
Unieke interieur decoratie
Hoogste kwaliteit van het afdruk

Fotobehang van je eigen foto: een decoratie als geen ander

We laten dromen uitkomen, maar niet alleen tijdens Kerstmis. We leveren 365 dagen per jaar magische lampen die de meest veeleisende decoratiewensen vervullen. Fotobehang van je eigen foto zijn een voorstel voor iedereen die een uniek en bijzonder decor wil. Een schilderachtig landschap van een huwelijksreis, tropische vakantie of bergtocht? Of misschien het beroemde monument van Rome, Parijs of Praag gezien tijdens een reis met vrienden? Zo’n afbeelding wordt niet alleen een indrukwekkend decoratief element, maar ook een accent dat mooie herinneringen oproept. We bieden echter niet alleen fotobehang aan, maar ook schilderijen op canvas van jouw eigen foto. Lees meer

Schilderijen, stickers en posters – voor ieder wat wils

Met een wanddecoratie op groot formaat kunnen we de bestaande inrichting volledig opfrissen. Wat als we iets op kleinere schaal zoeken? Ook posters, stickers en de reeds genoemde schilderijen op canvas van je eigen foto kun je printen. Dergelijke decoraties zijn zowel een recept voor een origineel decor als een uniek cadeau. Stel je een foto voor van het huwelijk van onze grootouders, gedrukt op canvas in uitstekende kwaliteit en aan hen gegeven voor hun huwelijksverjaardag. We zijn ervan overtuigd dat zo'n geschenk behoorlijk emotioneel zal zijn!
Afdrukken van een foto en andere fotografische versieringen zien er altijd opmerkelijk uit. Maar als u nog steeds op zoek bent naar het juiste cadeau, bekijk dan onze inspirerende reeks ontwerpen in onze populairste categorieën: